Het domein Cultuur & Ontspanning zet zich in voor ontspanning, met activiteiten en evenementen die passen binnen de regionale samenleving. Activiteiten die voor jong en/of oud geschikt zijn, met of zonder ervaring en waar iedereen welkom is. 

Een goed voorbeeld hiervan is de drukbezochte nieuwjaarsreceptie. De middag was een feest van ontmoeten en herkennen. Ook schilderen/tekenen/drama en astrologie zijn mogelijkheden om nu al aan te sluiten.

Op 10 september 2023:

11.00 – 17.00 uur in Haren: Do more of what you love Festival

Gewoon om iets leuks te bieden, elkaar (beter) te leren kennen, te laten zien en horen wat we zelf leuk vinden om te doen en vooral, om samen iets gezelligs te doen. Daarom organiseert Cultuur en Ontspanning van Ons Maasland een festival. Bij Biodanzasalon in Haren hebben we de ruimte gekregen om een klein festival te houden, en Microptik heeft de huur gesponsord.

Martijn van der Drift zorgt voor kleine luisterconcerten en Bertram, Leut en Lot zetten een gezellige kindervoorstelling neer (16.00 uur), er zijn workshops en je kunt genieten van foto’s, schilderwerken, beelden, tekeningen en illustraties, om maar wat te noemen. De toegang is helemaal gratis en de koffie/thee ook.

Buiten en in de huiskamer kun je vrij rondlopen. In de danszaal is de vloer niet geschikt voor buitenschoenen, maar wat is er nou fijner dan op je blote voeten of je sokken te dansen op de geboden muziek of stil te luisteren op de grond?

Geef jezelf een cadeautje en kom naar het festival ‘DO MORE OF WHAT YOU LOVE’.

THEATER – MUZIEK – PLEZIER