Vanuit de domeingroep Samen wonen/ Samen leven willen we jullie uitnodigen om meer gebruik te gaan maken van elkaar. We hebben allemaal zo onze eigen kwaliteiten of iets bij te dragen, van klein tot groot, waarmee we iets kunnen betekenen voor de ander. Of het nu gaat om een boodschap doen, je iets kwijt wil uit je moestuin, een avondje op wil passen, kinderen wil ondersteunen bij hun huiswerk, beschikbaar bent voor een coachgesprek of een massage, pc problemen op kunt lossen, maar denk ook aan de wat grotere klussen, zoals het schilderen van een huis, een tuinklus, timmer/loodgieter/ electra-werkzaamheden, juridische of boekhoudkundige ondersteuning etc., alles is even waardevol. Het is voor iedereen prettig om een overzicht van fijne en betrouwbare mensen in je directe omgeving te hebben die je mag benaderen als je ergens hulp bij nodig hebt.

Gebruik onderstaande buttons voor:

  • het actuele aanbod
  • jouw gegevens aan ons te sturen om toe te voegen aan het aanbod
  • een hulpvraag te stellen

Wij zouden het super vinden als ook jij bij ons aan zou willen geven waar anderen jou voor zouden kunnen en mogen benaderen.  Uiteraard deel je alleen datgene wat voor jou van toepassing is. Zodra we jouw gegevens ontvangen hebben voegen we ze toe aan de lijst met het actuele aanbod.

Heb je een hulpvraag die niet op deze lijst staat? Laat het weten zodat we een oproep voor je kunnen doen op deze pagina.